Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.05.24
688 0 Печатать

Заповнюємо рядок 11 «Кількість працівників контрольованої іноземної компанії» Звіту про КІК

Яка інформація зазначається у рядку 11 «Кількість працівників контрольованої іноземної компанії» Звіту про контрольовані іноземні компанії (КІК)?

Пунктом 392.5 ПКУ встановлені вимоги щодо складання та подання Звіту про контрольовані іноземні компанії. Зокрема, п.п. 392.5.2 ПКУ передбачено, що фізичні особи – контролюючі особи зобов’язані подавати Звіт про контрольовані іноземні компанії (далі – Звіт) до контролюючого органу одночасно з поданням річної декларації про майновий стан і доходи за відповідний календарний рік засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України від 22.05.2003 р. № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» та від 05.10.2017 р. № 2155-VIII «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги».

До Звіту в обов’язковому порядку додаються завірені належним чином копії фінансової звітності контрольованої іноземної компанії, що підтверджують розмір прибутку контрольованої іноземної компанії за звітний (податковий) рік.

Наказом Мінфіну від 25.08.2022 р. № 254 затверджено форму Звіту, скорочену форму Звіту та Порядок заповнення Звіту про контрольовані іноземні компанії, скороченої форми Звіту про контрольовані іноземні компанії і подання до контролюючого органу (далі – Порядок).

Згідно з п. 11 розд. ІІ Порядку у графі 11 «Кількість працівників контрольованої іноземної компанії» зазначається кількість працівників контрольованої іноземної компанії у звітному (податковому) періоді.

Згідно з п.п. «з» п.п. 392.5.3. у Звіті, зокрема, зазначається кількість працівників контрольованої іноземної компанії станом на кінець звітного (податкового) року.

По материалам Категорія 103.29 "ЗІР"

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям