Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.04.24
13979 0 Печатать

ДПС переглянула план перевірок юросіб

Згідно з Законом № 3453-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок» від 8 грудня 2023 року відновлено право на проведення перевірок ДПС. 

Зміни до плану-графіка перевірок ДПС може вносити щомісяця. При цьому перевірка може починатися не раніше, ніж через два місяці з дня оприлюднення оновленого плану-графіка.

Наприкінці квітня  ДПС оновила план-графік перевірок на 2024 рік. Оновлення стосуються Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" з урахуванням коригування (квітень 2024) 26.04.2024 (.xlsx, 118,2 Kb) (Завантажити)

Розділ ІІІ "Документальні планові перевірки фізичних осіб та Розділ IV "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" поки ще залишилися без змін.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям